Wij verwelkomen u graag in onze showroom
071-3020311 / 06-46831601
Uit liefde voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » Wodtke

Bij Wodtke draait het niet alleen om producten met een modern design. Als een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van pelletkacheltechnologie en houtkachels is duurzaamheid en aandacht voor het milieu van groot belang.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

Duurzaamheid van groot belang

Bij Wodtke draait het niet alleen om producten met een modern design. Als een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van pelletkacheltechnologie en houtkachels is duurzaamheid en aandacht voor het milieu van groot belang. De filosofie van het bedrijf is zelfs dat zij gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van nieuwe en toekomstige energiesystemen.

Innovatiecentrum in Duitsland

Het familiebedrijf is opgericht in 1964 en het hoofdkantoor is gevestigd in Tübingen in Duitsland. Productontwikkeling, ontwerp, constructie, het maken van prototypes, montage, distributie en verpakking worden allemaal vanuit één centrale locatie geregeld. Duurzaam én efficient. 

Meer informatie

Wij vertellen u graag meer over de producten van Wodtke. Neem contact met ons op 071-3020311 of breng een bezoekje aan de showroom.