Kachels kijken in ontspannen sfeer, bel ons voor een afspraak!
071-3020311 / 06-46831601
Tips bij het kiezen van een pelletkachel
Uit respect voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Blog

Nieuws, tips en meer

Via ons blog houden we u regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws uit de branche, geven we handige tips en trucs en vertellen we u alles wat u moet weten over de pelletkachel. Heeft u vragen over een specifiek onderwerp? We helpen u graag verder via 071-3020311 of stuur een e-mail naar info@pelletkachelpartners.nl.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

5 tips bij de aanschaf van een pelletkachel

5 Tips bij de aanschaf van een pelletkachel.

Veel klanten weten niet waar te beginnen bij de aanschaf van een pelletkachel, deze 5 tips helpen u op weg om een juiste keuze te maken.

Lees meer

Pelletkachel Partners te vinden op Duurzaamheidsmarkt

De Duurzaamheidsmarkt van Rabobank Groene Hart Noord is dé plek voor al uw vragen over het verduurzamen van uw woning. Wij verwelkomen u graag in onze stand op donderdag 10 oktober in Archeon in Alphen aan den Rijn.

Lees meer

Gasloos verwarmen? Gasvrij wonen met een pelletkachel

Gasloos verwarmen is de toekomst. In 2050 moet iedereen in Nederland van het gas af zijn, en moet u uw woning dus verwarmen zonder fossiele brandstoffen te gebruiken. Hoe? Met een pelletkachel bijvoorbeeld. Pellets bestaan puur uit hout en zijn dus prima geschikt als hernieuwbare verwarmingsbron. Voor veel mensen is het dichtdraaien van de gaskraan dan ook een belangrijke reden om een bezoek aan onze showroom te brengen. Op deze pagina leggen we uit hoe u eenvoudig gasloos kunt wonen met pelletkachels.

Ook u kunt uw woning klimaatneutraal verwarmen door middel van het stoken van pellets.

Lees meer

Pelletkachel installeren

Een pelletkachel installeren is altijd maatwerk. De lengte en diameter van de schoorsteen, de positie van de uitmonding, het type pellets dat u gebruikt: het heeft allemaal invloed op de manier waarop uw pelletkachel geïnstalleerd wordt. Daarom nemen wij bij Pelletkachel Partners graag de tijd voor een goed adviesgesprek in onze showroom. Zo bepalen we wat in uw situatie de beste manier is om uw pelletkachel te monteren. Belangrijk, want alleen als de installatie van uw pelletkachel tot in detail goed uitgevoerd wordt, bent u jarenlang verzekerd van een veilig brandende pelletkachel. 

Het is voor bijna iedereen mogelijk om een pelletkachel te laten installeren.

Lees meer

Aandachtspunten bij de aanschaf van een pelletkachel

Dat een pelletkachel een milieubewuste, comfortabele én slimme oplossing voor de verwarming van uw woning of bedrijfspand is, wist u wellicht al. Maar waar dient u allemaal rekening mee te houden bij de aanschaf van een pelletkachel? Pelletkachel Partners zet de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rijtje.

Lees meer

Onderhoud pelletkachel

Deskundig onderhoud is van groot belang voor een goede werking en veilig gebruik van uw pelletkachel. Wij vertellen u graag waar u aan moet denken en hoe u het onderhoud het beste kunt (laten) uitvoeren.

Lees meer

De pelletkachel specialist

Bij Pelletkachel Partners in Rijpwetering kunt u terecht voor diverse pelletgestookte verwarmingsapparaten, of het nu gaat om een pelletkachel voor in de woonkamer of een grote pellet cv ketel met een pellet voorraad silo en een warmwater buffervat. Door onze jarenlange ervaring in de verwarmingsbranche kunnen wij voor elke denkbare verwarmingsbehoefte een bijpassende pelletgestookte oplossing bieden.

Lees meer