Kom kachels kijken in ontspannen sfeer, maar bel even vooraf
071-3020311 / 06-46831601
Uit liefde voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Over ons

Eenvoudige kachel of complete installatie

Pelletkachel Partners levert een breed scala aan pelletgestookte producten. Thermische zonne-energie speelt hierbij een belangrijke rol. Bij Pelletkachel Partners gaan we verder dan alleen het verkopen van een goed product. We geven u graag een passend advies en verzorgen de installatie bij u aan huis. Zo kunt u direct zonder zorgen genieten van een sfeervol verwarmd huis.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Beperken CO2-uitstoot

Met veel passie voor onze producten en aandacht voor duurzaamheid en het milieu staan we voor u klaar. Het zoveel mogelijk beperken van de CO2-uitstoot zien we dan ook als onze missie. De pelletkachel wordt inmiddels ook door overheid erkent als duurzame verwarmingsmogelijkheid waar u als particulier of bedrijf subsidie voor kan aanvragen. Daar zijn we erg trots op!

Geschiedenis

Pelletkachel Partners is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in 2013. Eigenaar Perry Borst, nu 46 jaar, werkt al vanaf zijn 18e in de installatietechniek en heeft een schat aan ervaring opgedaan in verwarmingen en cv-systemen. In 2006 kwam Perry voor het eerst in aanraking met een pelletkachel en werd zijn interesse direct gewekt. Na de oprichting van zijn eigen onderneming sloot hij aan bij de dealergroep Passie voor Pellets. Al snel werd Pelletkachels Partners een zelfstandig bedrijf dat uitsluitend kwaliteitsproducten van A-merken levert.

Ons team

Perry is, naast eigenaar, technisch medewerker bij Pelletkachel Partners en installeert, verkoopt en repareert complete installaties van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag vindt u hem de gehele dag in de showroom. Collega Anita houdt zich bezig met administratie en verkoop, Harco versterkt ons verkoop- en montageteam op oproepbasis en collega Anita treft u de vrijdagen in de showroom.

Showroom

Ons bedrijf in Rijpwetering is gevestigd in een 19e eeuwse monumentale boerderij. De voormalige koeienstal functioneert nu als showroom en ademt nog steeds dezelfde historische sfeer. De schuren en hooiberg gebruiken we inmiddels als magazijn en opslaglocatie. We ontvangen u graag met een goede kop koffie op deze gezellige locatie. De showroom is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Naast de reguliere openingstijden kunt u terecht op afspraak. Bel ons gerust voor het bespreken van de mogelijkheden op 071-3020311.