Wij verwelkomen u graag in onze showroom
071-3020311 / 06-46831601
Uit liefde voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken

Internationale topnamen

Bij Pelletkachel Partners in Rijpwetering kunt u terecht voor een groot assortiment (cv)pelletkachels van diverse bekende internationale merken. Wat u ook zoekt of wat u wensen ook zijn, er zit altijd wel een kachel tussen die aan uw wensen voldoet. Op deze pagina vindt u een uitgebreide omschrijving van de merken die wij kunnen leveren. Heeft u vragen over een specifiek merk of type kachel? Neem gerust contact met ons op via 071-3020311 of stuur een e-mail.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

MCZ

MCZ is een in Italie gevestigde pelletkachel fabrikant. Het bedrijf werd opgericht in de jaren zeventig in de provincie Pordenone in Italie. MCZ is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van een breed aanbod van pelletkachels in diverse prijsklassen. MCZ verkoopt haar pelletkachels inmiddels wereldwijd in meer dan veertig landen. In Nederland en Belgie worden de pelletkachels van MCZ uitsluitend verkocht via een dealer netwerk verspreid over het land.

Lees meer

Austroflamm

Austroflamm ontwikkelt al 30 jaar met veel liefde en zorg open haarden en kachels. Functionaliteit speelt een belangrijke rol bij het uitdenken en produceren van nieuwe producten, maar het merk speelt ook graag met uiteenlopende designs.

Lees meer

Anselmo Cola

Dankij voortdurende innovatie zijn de pelletkachels van Anselmo Cola de zuinigste in de markt met rendementen tot zo'n 95%. Wij zijn onder onder de indruk van uiterst scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en de exclusieve vormgeving.

Lees meer

Dielle

Dielle-kachels zijn uniek vanwege de gepatenteerde onder-aanvoer van pellets. Hierdoor blijven er geen asresten in de vuurkorf achter, is het onderhoud nihil en wordt er een prachtig vlambeeld gecreeërd wat lijkt op een traditioneel haardvuur.

Lees meer

├ľkoFEN

ÖkoFEN fabriceert bijzonder zuinige en comfortabele pelletverwarmingssystemen. Vooral de condensatietechniek waarmee elke moderne ÖkoFEN pelletketel uitgerust is, zorgt voor een hoger rendement en lagere stookkosten.
 

Lees meer

Wodtke

Bij Wodtke draait het niet alleen om producten met een modern design. Als een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van pelletkacheltechnologie en houtkachels is duurzaamheid en aandacht voor het milieu van groot belang.

Lees meer

RED Heating

Red Heating legt zich vrijwel geheel toe op het produceren van pelletgestookte apparaten voor lokale en centrale verwarming. Denk hierbij aan pelletkachels, maar ook boilers en bijbehorende opslag- en cilindersystemen voor één ruimte of een gehele woning.

Lees meer

OEG

De OEG Oel- und Gasfeuerungsbedarf Handelsgesellschaft mbH wordt als familiebedrijf in 1973 in Münster opgericht. Het bedrijf levert onderdelen en accessoires aan groothandelaars en installateurs in de solar-, boiler- en elektrotechniek.

Lees meer

Harman

Kracht, eenvoud en gebruiksgemak. Al meer dan 30 jaar bouwt Harman aan een reputatie om U tegen te zeggen.

Lees meer

Edilkamin

EDILKAMIN, AL MEER DAN 50 JAAR EEN BETROUWBARE KEUZE

Edilkamin, al meer dan 50 jaar leidend in hout- en pelletverwarming, heeft zich ontwikkeld van een bedrijf dat schouwen produceerde tot maker van technologie voor een steeds duurzamere en energiezuinigere verwarming van woningen.

De meest populaire pelletkachel van edilkamin is de Slide die met zijn bovenaansluiting vrijwel overal kan worden geplaatst.

Lees meer

RIKA

Verwarmingstechnologie "Made in Austria"

De kachels worden voor het grootste deel in Oostenrijk geproduceerd. In de beide productievestigingen Micheldorf en Adlwang maken ongeveer 240 medewerkers, ondersteund door een geavanceerd machinepark, hoogwaardige pellet- en houtkachels. De eindmontage en de uiteindelijke kwaliteitscontrole gebeuren echter nog steeds manueel.

Lees meer