Wij verwelkomen u graag in onze showroom
071-3020311 / 06-46831601
Uit liefde voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » MCZ

MCZ is opgericht in de jaren zeventig in de provincie Pordenone in Italie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van een breed scala aan hout- en pelletkachels. MCZ verkoopt haar producten inmiddels wereldwijd in meer dan veertig landen.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

Wereldwijde verkoop

MCZ is opgericht in de jaren zeventig in de provincie Pordenone in Italie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van een breed scala aan hout- en pelletkachels. MCZ verkoopt haar producten inmiddels wereldwijd in meer dan veertig landen. De producten worden uitsluitend verkocht via gespecialiseerde netwerken en professionals in de verwarmingssector.

Van barbecue tot pelletkachel

MCZ is van origine begonnen met het produceren van barbecues en oven voor buitengebruik. In de jaren negentig werd de overstap gemaakt naar de verwarmingssector, waarbij zij traditionele open haarden omvormde tot complete en gesloten verwarmingssystemen. In 2002 produceerde MCZ haar eerste pelletkachel en kwam er al snel achter dat er veel potentie en kansen in pelletproducten waren. In 2011 won MCZ als eerste Italiaanse bedrijf de IF Design Award voor haar Toba pelletkachel.

Populaire modellen

De MCZ Cute is een van de meest verkochte pelletkachels in Nederland. Het kleine model van slechts 80 centimer hoog past in iedere woonkamer. Dankzij de afvoer aan de bovenzijde is de kachel gemakkelijk in een bestaande schouw of strak tegen een wand te plaatsen.

Meer informatie

Lees meer over het merk MCZ en haar belangrijkste innovaties. Heeft u vragen over dit prachtige merk? Neem contact met ons op via 071-3020311 of kom langs in onze showroom.