Kachels kijken in ontspannen sfeer, bel ons voor een afspraak!
071-3020311 / 06-46831601
Tips bij het kiezen van een pelletkachel
Uit respect voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » MCZ

MCZ is een in Italie gevestigde pelletkachel fabrikant. Het bedrijf werd opgericht in de jaren zeventig in de provincie Pordenone in Italie. MCZ is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van een breed aanbod van pelletkachels in diverse prijsklassen. MCZ verkoopt haar pelletkachels inmiddels wereldwijd in meer dan veertig landen. In Nederland en Belgie worden de pelletkachels van MCZ uitsluitend verkocht via een dealer netwerk verspreid over het land.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

Wereldwijde verkoop

MCZ is opgericht in de jaren zeventig in de provincie Pordenone in Italie. MCZ is van oudsher gespecialiseerd in het produceren van een breed aanbod van pelletkachels. MCZ verkoopt haar producten wereldwijd in meer dan veertig landen. De pelletkachels van MCZ worden in Nederland en Belgie uitsluitend verkocht via een dealer netwerk.

Van barbecue tot pelletkachel

MCZ is begonnen met het produceren van barbecues en ovens voor buitengebruik. In de jaren negentig werd de overstap gemaakt naar de verwarmingssector, waarbij zij traditionele open haarden omvormde tot complete en gesloten verwarmingssystemen. In 2002 produceerde MCZ haar eerste pelletkachel en kwam er al snel achter dat er veel potentie en kansen in pelletproducten waren. In 2011 won MCZ als eerste Italiaanse bedrijf de IF Design Award voor haar Toba pelletkachel. Momenteel is MCZ de belangrijkste fabrikant op de markt van de kwaliteits pelletkachels. innovaties worden bij MCZ in een rap tempo doorgevoerd waardoor de klant altijd de nieuwste techniek in huis haalt.

Populaire modellen

De MCZ Cute is een van de meest verkochte pelletkachels in Nederland. De lage pelletkachel van slechts 80 centimer hoog past in iedere woonkamer. Dankzij de afvoer aan de bovenzijde is de MCZ Cute gemakkelijk onder een bestaande schouw of met de achter aansluiting strak tegen een wand te plaatsen.

Meer informatie

Lees meer over het merk MCZ en haar belangrijkste innovaties. Heeft u vragen over dit prachtige merk? Neem contact met ons op via 071-3020311 of kom langs in onze showroom.