Wij verwelkomen u graag in onze showroom
071-3020311 / 06-46831601
Uit liefde voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » Edilkamin

EDILKAMIN, AL MEER DAN 50 JAAR EEN BETROUWBARE KEUZE

Edilkamin, al meer dan 50 jaar leidend in hout- en pelletverwarming, heeft zich ontwikkeld van een bedrijf dat schouwen produceerde tot maker van technologie voor een steeds duurzamere en energiezuinigere verwarming van woningen.

De meest populaire pelletkachel van edilkamin is de Slide die met zijn bovenaansluiting vrijwel overal kan worden geplaatst.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

EDILKAMIN, AL MEER DAN 50 JAAR EEN BETROUWBARE KEUZE

Edilkamin, al meer dan 50 jaar leider in hout- en pelletverwarming, heeft zich ontwikkeld van een bedrijf dat schouwen produceerde tot maker van technologie voor een steeds duurzamere en energiezuinigere verwarming van woningen.

Dankzij de niet-aflatende aandacht voor de eisen van een markt die voortdurend in ontwikkeling is, biedt Edilkamin technologisch geavanceerde oplossingen met een uiterst verzorgd design, in lijn met de modernste eisen.

Het doel van het bedrijf is het bieden van maximale betrouwbaarheid en veiligheid, die worden gewaarborgd door strenge tests die continu worden uitgevoerd op elk product.
 

Edilkamin exporteert met succes technologie en design naar meer dan 30 landen.

Het hoofdkantoor van Edilkamin is gevestigd in Lainate, onder de rook van Milaan, in een modern gebouw met de Algemene directie, Commerciële instellingen, Marketing, Administratie, Information & Technology, ruimten voor technische en verkooptrainingen en een showroom van meer dan 1000 m2 waar het gehele productaanbod tentoongesteld wordt.

In Gabbioneta bevinden zich de productiefabriek, de Reasearch & Development-werkplaats en de Octagon Meeting Room.

De fabriek van Edilkamin in Gabbioneta, waar de fabrikaten en halffabrikaten die ook bij andere vestigingen van de groep zijn vervaardigd samenkomen en waar hout- en pellethaarden en -kachels worden geproduceerd met een gerobotiseerde productiecyclus.

De fabriek is zeer innovatief en staat symbool voor een steeds milieuvriendelijker ontwikkelingscultuur: de op het dak geïnstalleerde fotovoltaïsche installatie met een vermogen van 993,6 kW, maakt de fabriek zelfvoorzienend wat betreft energie, terwijl een verlaging van de uitstoot van 588,6 ton CO2 per jaar gegarandeerd wordt.

De meest populaire pelletkachel van edilkamin is de Slide die met zijn bovenaansluiting vrijwel overal kan worden geplaatst.