Kachels kijken in ontspannen sfeer, bel ons voor een afspraak!
071-3020311 / 06-46831601
Tips bij het kiezen van een pelletkachel
Uit respect voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » Dielle

Dielle pelletkachels zijn uniek vanwege de gepatenteerde onder aanvoer van pellets. Hierdoor blijven er geen asresten in de vuurkorf achter, is het onderhoud nihil en wordt er een prachtig vlambeeld gecreeërd wat lijkt op een traditioneel haardvuur.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

Prachtig vlambeeld

Dielle pelletkachels zijn uniek vanwege de gepatenteerde onder aanvoer van pellets. Hierdoor blijven er geen asresten in de vuurkorf achter en is het onderhoud van deze producten nihil. Mede dankzij de bodemvoeder onderscheiden de pelletkachels van Dielle zich door hun prachtige natuurlijke vlambeeld, wat lijkt op een ouderwets haardvuur.

Innovatie kenmerken

Het italiaanse merk Dielle staat voor innovatie, respect voor de natuur en continue verbetering om te zorgen voor volledige klanttevredenheid. De Dielle pelletkachels hebben een doorontwikkeld start-stopsysteem waarmee de temperatuur in de ruimte nauwkeurig kan worden geregeld. De Dielle pelletkachels kenmerken zich daarnaast door een zwarte, glazen ruit waardoor de vlammen goed te zien zijn.

Toepassing

De cv pelletkachels van Dielle kunnen direct aangesloten op een verwarmingssysteem met uitsluitend radiatoren. Indien er vloerverwarming aanwezig is, wordt aangeraden een buffervat te monteren. De hydro pelletkachels van Dielle zijn allen toepasbaar als naverwarming van een zonneboilersysteem. 

High-end productie

De fabriek van Dielle is uitgerust met de nieuwste en meest actuele technologieen, zoals automatische ponsmachines en vouw- en lasrobots. De precisie van deze robots garandeert de kwaliteit van alle producten. Alle Dielle pelletkachels zijn CE-gemarkeerd conform Europese voorschriften en zeer veilig en milieuvriendelijk.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over Dielle pelletkachels de internationale website. Wij helpen u tevens graag met het maken van de juiste keuze uit ons grote assortiment.