Wilt u kachels kijken in ontspannen sfeer, Onze showroom is geopend vrijdag en zaterdag op afspraak!
071-3020311 / 06-46831601
Tips bij het kiezen van een pelletkachel
Uit respect voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » KLOVER

FAMILIEWAARDEN DIE VOORTDUREN IN DE TIJD.

De  geschiedenis van Klover start in het begin van de jaren ‘70, in San Bonifacio, ten oosten van de stad Verona, in een streek waar nog een groot belang werd gehecht aan oude waarden, een streek die uitpuilde van economische geestdrift. De passie voor ons werk, de vastberadenheid en de wil om te groeien, overgebracht van vader op zoon, heeft een klein ambachtelijk bedrijf veranderd in een internationale onderneming die geprezen wordt voor de kwaliteit en de innovatie, waarden die deel uitmaken van een solide familietraditie.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

Een Klover pelletkachel kiezen betekent kiezen voor een topmerk, 100% Made in Italy. Een onderneming die is ontstaan uit een roeping zorg te dragen voor perfectie in detail. Dit gebeurt tot de dag van vandaag in elke fase van ontwikkeling van al onze pelletkachels: van het ontwerp tot aan de keuze van de materialen, de tests van de prototypen en de test van het eindproduct. Een passie voor techniek en klimaat is wat het bedrijf stimuleert continue te innoveren om zo het welzijn te verhogen en onze  ecologische footprint te verkleinen.

Klover pelletkachels staan net als de Klover houtgestookte kachels op een hoog niveau, een pelletkachel van klover staat garant voor vele jaren stookplezier.

Het overgrote deel van de pelletkachels van Klover zijn uitgerust met de "self cleaning burner" dit betekent dat de klover pelletkachel zelf zorg draagt voor het reinigen van de brander waardoor deze altijd een perfecte verbranding zal hebben.