Wij verwelkomen u graag in onze showroom
071-3020311 / 06-46831601
Uit liefde voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » KLOVER

FAMILIEWAARDEN DIE VOORTDUREN IN DE TIJD.

Onze geschiedenis start in het begin van de jaren ‘70, in San Bonifacio, ten oosten van de stad Verona, in een streek waar nog een groot belang werd gehecht aan antieke waarden, een streek die uitpuilde van economische geestdrift. De passie voor ons werk, de vastberadenheid en de wil om te groeien, overgebracht van vader op zoon, heeft een klein ambachtelijk bedrijf veranderd in een grote onderneming die zowel in Italië als in het buitenland geprezen wordt voor de kwaliteit en de innovatie, waarden die deel uitmaken van een solide familietraditie.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

DE DETAILS DIE ONS ONDERSCHEIDEN, ZOWEL VANDAAG ALS MORGEN.
KLOVER kiezen betekent kiezen voor een topmerk, 100% Made in Italy. Een onderneming die is ontstaan uit een roeping zorg te dragen voor perfectie in detail. Dit gebeurt tot de dag van vandaag in elke fase van ontwikkeling van het product: van het ontwerp tot aan de keuze van de materialen, de tests van de prototypen en de test van het eindproduct. Een passie voor
“goed ontworpen apparaten” wat het bedrijf stimuleert steeds nieuwe oplossingen te bedenken om zo het welzijn en de vergroening te stimuleren.