Wij verwelkomen u graag in onze showroom
071-3020311 / 06-46831601
Uit liefde voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » Anselmo Cola

Dankij voortdurende innovatie zijn de pelletkachels van Anselmo Cola de zuinigste in de markt met rendementen tot zo'n 95%. Wij zijn onder onder de indruk van uiterst scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en de exclusieve vormgeving.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Dankij voortdurende innovatie zijn de pelletkachels van Anselmo Cola de zuinigste in de markt met rendementen tot zo'n 95%. Wij zijn onder onder de indruk van uiterst scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. De kachels hebben daarnaast een exclusieve vormgeving met veel (ambachtelijk) keramiek, maar ook strakke en ronde wandmodellen. Alle producten zijn voorzien van een eco-stop functie, terugbrandbeveiliging, klokthermostaat en weektimer.

Geschiedenis

Anselmo Cola werd in 1963 opgericht als metaalbewerkingsbedrijf voor de bouw van verwarmingssystemen. Cola koos, in tegenstelling tot toonaangevende bedrijven in de branche, al snel om arme brandstoffen zoals hout en steenkool te gebruiken. Ook zagen zij het upgraden van de kachel van verwarmingsbron tot fraai interieurstuk als een ware uitdaging.

Onderzoek en innovatie hoog in het vaandel

Met de ervaring die Cola op het gebied van houtkachels en ketels heeft verkregen hebben zij specifieke producten in pelletverwarming weten te produceren. Onderzoek en innovatie zijn sinds jaar en dag kenmerkend voor het bedrijf. Een belangrijke stap was bijvoorbeeld het ontwerpen en patenteren van een baanbrekende brander en branderhouder welke zorgt voor een vermindering van asresten en emissies.

Meer informatie

Bekijk de producten van Anselmo Cola of kom langs in onze showroom aan de Zuidweg 20a in Rijpwetering. Wij geven je graag een passend advies.