Kom kachels kijken in ontspannen sfeer, maar bel even vooraf
071-3020311 / 06-46831601
Tips bij het kiezen van een pelletkachel
Uit liefde voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Blog » De pelletkachel specialist

Bij Pelletkachel Partners in Rijpwetering kunt u terecht voor diverse pelletgestookte verwarmingsapparaten, of het nu gaat om een pelletkachel voor in de woonkamer of een grote pellet cv ketel met een pellet voorraad silo en een warmwater buffervat. Door onze jarenlange ervaring in de verwarmingsbranche kunnen wij voor elke denkbare verwarmingsbehoefte een bijpassende pelletgestookte oplossing bieden.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Hoe wij werken bij Pelletkachel Partners

Bij Pelletkachel Partners luisteren wij goed naar onze klanten om de best mogelijke oplossing voor uw verwarmingswensen uit te werken. Hiervoor stellen wij gerichte vragen over een eventuele bestaande schoorsteen of over de constructie van de woning. Het resultaat van het adviesgesprek is meestal een realtime opgestelde offerte met daarin de pelletkachel en schoorsteen zoals besproken. Wij streven ernaar om u het gehele traject, van de keuze tot de aankoop van de pelletkachel, bij te staan en te adviseren. Ook bij de installatie van de pelletkachel zullen wij ons 100 procent inzetten voor een gedegen en veilige opstelling van de kachel en schoorsteen.

Uw wensen staan centraal

Bij Pelletkachel Partners staan uw wensen altijd centraal, echter zullen wij  in het adviesgesprek bepaalde zaken moeten 'afvinken' om te kunnen vaststellen of uw wensen haalbaar zijn. In sommige gevallen zullen wij u wellicht een andere pelletkachel adviseren dan u in eerste instantie in gedachten had. Het staat u uiteraard vrij een keuze te maken die het beste bij u past.

Ons ruime aanbod

In onze showroom staat een flink aantal pelletkachels opgesteld om, brandend of niet brandend, u een beeld te geven van de mogelijkheden. Uw keuze is afhankelijk van het aantal ruimtes dat u wilt verwarmen. De bekendste pelletkachel is de pelletkachel voor één ruimte die warme lucht de kamer inblaast door middel van een convectieventilator. De minst bekende is wellicht de pelletkachel voor meerdere ruimtes die lucht naar andere vertrekken kan blazen door middel van een kanalenstelsel. Tot slot is er de pellet cv kachel die een compleet woonhuis kan verwarmen.

Montage en installatie pelletkachel

Gezien wij garantie moeten geven op een goede en veilige werking van de pelletkachel gaan er bij Pelletkachel Partners nauwelijks pelletkachels de deur uit die niet door ons zelf worden gemonteerd en geïnstalleerd. Door een foutieve (zelf)installatie kan er veel schade optreden aan de inwendige delen van de kachel welke niet gedekt worden door de fabrieksgarantie.

Onderhoud

In de zomerperiode onderhouden wij veel van de reeds geïnstalleerde pelletkachels. Bij een goede en gedegen installatie van de pelletkachel wordt door onze monteur ook rekening gehouden met het onderhoud in de opvolgende jaren na de installatie. Wij creëren dan ook altijd de mogelijkheid om de schoorsteen op een eenvoudige manier te kunnen vegen, of te kunnen laten vegen door een schoorsteenveger.

Kom langs in de showroom

Pelletkachel Partners is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Naast de reguliere openingstijden kunt u bij ons terecht op afspraak. Neem daarvoor even contact met ons op via 071-3020311 of 0646831601 of stuur een e-mail.

Keuzehulp

Vind snel de juiste pelletkachel dankzij onze online keuzehulp. Kies welke ruimte of ruimtes de kachel moet verwarmen en aan welke voorwaarden uw kachel moet voldoen.

Start de configurator

Contact

Pelletkachel Partners
Hoogmadeseweg 2
2375 AT Rijpwetering

071-3020311
06-46831601

info@pelletkachelpartners.nl