Wij verwelkomen u graag in onze showroom
071-3020311 / 06-46831601
Uit liefde voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Pelletkachel met cv

Aansluiting op uw centrale verwarming

Een pelletkachel met aansluiting op de centrale verwarming bespaart u een hoop geld. Aangezien de gasprijzen blijven stijgen kan het financieel zeer aantrekkelijk zijn om zelfs uw complete woning te verwarmen met pellets. Vooral in de zogenaamde buitengebieden, waar men van oudsher veel met propaan stookt, levert een pelletkachel met een cv-aansluiting een grote besparing op. Wij vertellen u graag over de voordelen.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Bespaar tot wel 60%

Wanneer u een cv-pelletkachel in uw woning heeft staan, signaleert de gaswandketel dat de ruimte al op temperatuur is. De ketel zal daardoor niet meer aanslaan, enkel wanneer u tapwater gebruikt, bijvoorbeeld bij het douchen of wassen of wanneer de pelletvoorraad in de kachel leeg is. Hierdoor bespaart u met een cv-pelletkachel tot wel 60% op uw energiekosten ten opzichte van een kachel met propaan.

Zonder aardgasaansluiting

Wilt u volledig van de aardgasaansluiting af? Dat kan, maar dan heeft u naast een pelletkachel met cv-aansluiting ook een buffer- of boilervat nodig voor het gebruik van warm water. De installatie wordt dan direct gevoed vanuit het boilervat. De pelletkachel moet het vat hiervoor continue op een temperatuur van 65 tot 70°C graden verwarmen.

Installatie

De installatie van een pelletkachel met cv-aansluiting vergt meer tijd en aandacht dan het plaatsen van een reguliere cv-ketel. Pelletkachel Partners heeft veel ervaring met het plaatsen en installeren van pelletkachels en helpt u graag verder. Om alle mogelijkheden in kaart te brengen is het handig om een bouwtekening of foto's van uw woning mee te nemen. 

Meer informatie

Pelletkachels Partners levert pelletkachels met cv-aansluiting van de merken MCZ, Dielle en Anselmo Cola. Wilt u meer weten over een pelletkachel met cv-aansluiting? We vertellen u graag over de mogelijkheden middels een adviesgesprek. Maak een afspraak bij ons in de showroom en we nemen ruim de tijd om samen met u na te denken over de juiste keuzes. U kunt ons bereiken via 071-3020311.