Wilt u kachels kijken in ontspannen sfeer, Onze showroom is geopend vrijdag en zaterdag op afspraak!
071-3020311 / 06-46831601
Tips bij het kiezen van een pelletkachel
Uit respect voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » Edilkamin

EDILKAMIN, AL MEER DAN 50 JAAR EEN BETROUWBARE KEUZE

Edilkamin, al meer dan 50 jaar leidend in hout- en pelletverwarming, heeft zich ontwikkeld van een bedrijf dat schouwen produceerde tot maker van technologie voor een steeds duurzamere en energiezuinigere verwarming van woningen.

De meest populaire Edilkamin pelletkachel is de Slide die met zijn bovenaansluiting vrijwel overal kan worden geplaatst.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

EDILKAMIN, AL MEER DAN 50 JAAR EEN BETROUWBARE KEUZE

Edilkamin, al meer dan 50 jaar leider in hout- en pelletverwarming, heeft zich ontwikkeld van een bedrijf dat schouwen produceerde tot maker van technologie voor een steeds duurzamere en energiezuinigere verwarming van woningen.

Dankzij de niet-aflatende aandacht voor de eisen van een markt die voortdurend in ontwikkeling is, biedt Edilkamin pelletkachels met een uiterst verzorgd design, in lijn met de modernste eisen.

Het doel van het Edilkamin is het bieden van maximale betrouwbaarheid en veiligheid, die worden gewaarborgd door strenge tests die continu worden uitgevoerd op elk product.
 

Edilkamin exporteert met succes hout en pelletkachels naar meer dan 30 landen.

Het hoofdkantoor van Edilkamin is gevestigd in Lainate, onder de rook van Milaan, in een modern gebouw met een showroom van meer dan 1000 m2 waar het complete hout en pelletkachel assortiment tentoongesteld wordt.

In Gabbioneta bevinden zich de productiefabriek, de Reasearch & Development-werkplaats en de Octagon Meeting Room.

De fabriek van Edilkamin in Gabbioneta, waar de fabrikaten en halffabrikaten die ook bij andere vestigingen van de groep zijn vervaardigd samenkomen en waar hout- en pelletkachels worden geproduceerd met een gerobotiseerde productielijn.

De fabriek is zeer innovatief en staat symbool voor een steeds milieuvriendelijker ontwikkelingscultuur: de op het dak geïnstalleerde fotovoltaïsche installatie maakt de fabriek zelfvoorzienend wat betreft energie.

De populairste pelletkachel van edilkamin is de Slide die met zijn bovenaansluiting vrijwel overal kan worden geplaatst.

U kunt ook het complete product aanbod van Edilkamin hier vinden.