Kachels kijken in ontspannen sfeer, bel ons voor een afspraak!
071-3020311 / 06-46831601
Tips bij het kiezen van een pelletkachel
Uit respect voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » RIKA

Verwarmingstechnologie "Made in Austria"

De kachels worden voor het grootste deel in Oostenrijk geproduceerd. In de beide productievestigingen Micheldorf en Adlwang maken ongeveer 240 medewerkers, ondersteund door een geavanceerd machinepark, hoogwaardige pellet- en houtkachels. De eindmontage en de uiteindelijke kwaliteitscontrole gebeuren echter nog steeds manueel.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

Het element vuur staat voor fascinatie en inspiratie. Tegelijkertijd geeft het de woonruimte een ongeëvenaard gevoel van geborgenheid en gezelligheid. Een RIKA-kachel verbindt deze eigenschappen in een product. Als eersteklas verwarming brengt bij bovendien individuele persoonlijkheid van thuis tot uitdrukking. Met een grote hoeveelheid modellen en vormgevingsmogelijkheden biedt RIKA een flexibel assortiment voor iedere smaak.

Iets wat zich bewezen heeft, verbeteren en iets nieuw ontwikkelen – zo presenteert RIKA zich als toonaangevende producent van hout-, pellet- en combikachels vooruitstrevender, milieubewuster en duurzamer dan ooit tevoren. Iedere kachel wordt zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd en is daarbij gegarandeerd “Made in Austria”. De passie voor handwerk is bij RIKA vanaf het eerste moment duidelijk, van het ontwerp tot de finishing touch in de productie, en zorgt voor een maximale brandefficiëntie en uitstekende esthetiek.