Wees welkom in de showroom
071-3020311 / 06-46831601
Uit liefde voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Merken » Thermorossi

Thermorossi is al meer dan veertig jaar succesvol in de verwarmingssector en een van de meest toonaangevende fabrikanten van hout- en pelletkachels en zonneverwarmingstechnologieën. Het bedrijf staat bekend om de metaalbewerkingstradities.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Impressie

Gebruik van tradities

Thermorossi is al meer dan veertig jaar succesvol in de verwarmingssector en is gevestigd in de provincie Vicenza, welke bekend staat om zijn metaalbewerkingstraditie. Ondanks het traditionele gebruik van materialen staat het bedrijf open voor moderne technologieen. Thermorossi is een van de meest toonaangevende Europese fabrikanten van hout- en pelletkachels en zonneverwarmingstechnologieën

Strenge kwaliteitstesten

De producten van Thermorossi worden voortdurend onderworpen aan strenge kwaliteitstesten door onafhankelijke keuringsinstaties. Hierdoor blijven de producteigenschappen, hun efficiëntie, CO-emissies en de kwaliteit van het productieproces van continue hoog niveau. Thermorossi produceert haar kachels volgens de nieuwste technologieën en elk product voldoet aan de strengste Europese normen.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over Thermorossi en haar producten een kijkje op de website of bel 071-3020311 voor ons advies.