Kachels kijken in ontspannen sfeer, bel ons voor een afspraak!
071-3020311 / 06-46831601
Tips bij het kiezen van een pelletkachel
Uit respect voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Producten » Pellet kachels » Dielle Zefiro

De Dielle Zefiro pelletkachel is het antwoord van Dielle op de trent lage pelletkachel. De Dielle Zefiro pelletkachel heeft een hoogte van slechts 74 cm. Met deze geringe maten is de zefiro uitermate geschikt voor de plaatsing in een schouw of kleine ruimte. De Zefiro heeft standaard een bovenaansluiting en achteraansluiting van het rookkanaal. Zo kunt u deze kleine pelletkachel ook nog eens dichter tegen de muur plaatsen.

Pelletkachel Dielle Zefiro voorzien van gepatenteerde bodemvoeder

De Dielle Zefiro pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderzijde in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.
 

Ander voordeel van de bodemvoeder is de automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de asresten over de rand van de brander heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor zijn geen ingewikkelde systemen nodig om brander schoon te houden.

Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).

Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.

Rustiger en een natuurlijker vlammenspel

Ook in lage vermogenskeuzes geeft de bodemvoeder een mooi vlambeeld. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Eigenschappen

Categorie Air
Afmetingen
Capaciteit 6 kW
Bovenaansluiting ja
Achteraansluiting nee
Ventilator ja
Kleur {product-kleur}
Kanalisatie nee
CV nee
Stijl Modern
Model rechthoekig
Merk Dielle
Prijs € 4840 incl. BTW

Informatie

Dielle Zefiro pelletkachel mogelijkheden

De lage pelletkachel van Dielle heeft een breed scale aan mogelijkheden om het volledig naar uw wensen aan te passen. De Dielle Zefiro is verkrijgbaar in de vermogenskeuzes 6 en 9 kW. Daarnaast is de keramische bekleding van het toestel uit te voeren in twee kleuren, namelijk glanzend wit of mat zwart. Bent u op zoek naar een pelletkachel die op afstand bedienbaar is? Dan is de Dielle webmodule als optie verkrijgbaar. Zo kunt u zelfs buitenshuis uw Dielle Zefiro pelletkachel bedienen en monitoren.
 

Dielle pelletkachel met bovenaansluiting

Wist u dat de Zefiro pelletkachel ook uit te voeren is met de rookgasafvoer aan de bovenzijde. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter tegen de muur geplaatst worden. De bovenaansluitingmogelijkheid is standaard toegepast op elke Zefiro pelletkachel.