Kachels kijken in ontspannen sfeer, bel ons voor een afspraak!
071-3020311 / 06-46831601
Tips bij het kiezen van een pelletkachel
Uit respect voor de natuur
CO2-neutraal
Ecologisch verantwoord
Bespaar op uw energiekosten
Pelletkachel Partners » Producten » Pellet kachels » Dielle Ghibli

De Dielle Ghibli pelletkachel maakt gebruik van natuurlijke straling en is daardoor extreem stil. Het toestel is tevens uitgerust met hermetische technologie waardoor het geschikt is voor woningen met balans ventilatie systemen en laag energiehuizen, De Dielle Ghibli kan optioneel worden voorzien van een kanalisatiekit en/of ruimteventilator. De Dielle Ghibli is standaard voorzien van speksteen bekleding aan de voorzijde en aan de linker zijkant. het is met de Dielle app mogelijk om de Ghibli te bedienen via uw smartphone.
 

Pelletkachel Dielle Ghibli voorzien van gepatenteerde bodemvoeder

De Dielle Ghibli pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderzijde in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.
 

Ander voordeel van de bodemvoeder is de automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de asresten over de rand van de brander heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor zijn geen ingewikkelde systemen nodig om brander schoon te houden.

Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).

Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.

Rustiger en een natuurlijker vlammenspel

Ook in lage vermogenskeuzes geeft de bodemvoeder een mooi vlambeeld. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld. 

  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide showroom
  • Van A tot Z geregeld
  • Bijna 30 jaar ervaring

Eigenschappen

Categorie Air
Afmetingen
Capaciteit 6 kW
Bovenaansluiting nee
Achteraansluiting ja
Ventilator nee
Kleur {product-kleur}
Kanalisatie nee
CV nee
Stijl Modern
Model rechthoekig
Merk Dielle
Prijs € 6546 incl. BTW

Informatie

Dielle Ghibli pelletkachel mogelijkheden

De Dielle pelletkachel Ghibli is standaard uitgevoerd met een prachtige speksteen bekleding. Deze spekstenen bekleding zorgt voor een comfortabele natuurlijke straling. Het toestel is verkrijgbaar in de vermogenskeuzes 6 en 10 kW. De Ghibli staat ook bekend om de geringe afmetingen. Zo heeft het toestel een diepte van slechts 40 cm. De breedte van het toestel is 80 centimeter en de hoogte van het toestel bedraagd 113 centimeter.
 

Dielle pelletkachel met bovenaansluiting

Wist u dat de Ghibli pelletkachel standaard uitgevoerd is een praktische bovenaansluiting. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter tegen de muur geplaatst worden.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid de Ghibli aan de achterzijde aan te sluiten.